marți, 9 februarie 2010

Tara nimanui

Traim intr-o tara minunata. Andrei Gheorghe, mare vedeta si mai nou, consilier ministerial, ca deh, prea se pierdea inteligenta lui, a facut un accident minor. A plecat de la locul accidentului fara sa cheme politia, si a refuzat sa i se preia probe biologice. Bineinteles ca nici prin cap nu-i va trece sa-si dea demisia, ca doar pitipanca blonda de la turism e de 6 luni in rahat si n-are nicio problema, sfideaza pe toata lumea, ca doar una e blonda lu Base. Abia astept sa treaca cei 5 ani de mandat, poate atunci vor deschide si romanii ochii si scapam de Boc si piticii lui.

4 comentarii:

  1. Ce-ar fi sa auzim in jur vorbindu-se numai de lucruri frumoase?

    Este obositor sa vezi in fiecare zi aceleasi lucruri urate. Le vedem in jur, la televizor...

    Aroganta imbogatititilor peste noapte si inteligenta acestora sunt nuantate prea mult de catre acestia.

    Ca sa nu mai vedem nimic in jur, nu putem inchide ochii pur si simplu, dar pentru partea cu televizorul e mai simplu. E nevoie doar de un deget, oricare, nu neaparat cel mijlociu...

    Ca sa-l oprim de la telecomanda, desigur...

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrei Gheorghe a facut scandal in ziua accidentului. Scandalul a fost destul de in favoarea noastra, a celor care nu suntem pe sticla. S-a razvratit in presa spunand ca la el a venit Politia sa-l ia de acasa si sa il puna sa dea declaratie si ca s-au miscat destul de repede. Apoi a transmis politiei romane, prin presa, ca "de ce nu se intampla asa cu toate accidentele? si de ce politia se duce acasa la om doar daca el e Andrei Ghoerghe?"
    El a fost revoltat ca nu toti romanii au parte de acelasi tratament iar acest fapt este apreciabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte de alegeri au fost destule declaratii si probe care aratau ca a-l vota pe Basescu nu este cea mai buna solutie. Ce a facut romanu`? A luat mita electorala si a pus stampila pe ne'a Base. Crezi ca data viitoare o sa iasa alt cineva? Ma indoiesc. Mita electorala plus fraudari = Base din nou presedinte. Sigur, nici restu` nu sunt mai breji dar macar putem incerca, cu Base deja stim cum e..

    RăspundețiȘtergere